Dana 10. svibnja 2019. godine  u Poljoprivrednom poduzetničkom inkubatoru u Drenovcima  održava se FAJFERICA- GASTRO SHOW.

Ovom manifestacijom se želi promovirati tradicijska slavonska hrana, otvoriti nova tržišta i stabilizirati cijene živih svinja i mesa fajferice te spojiti izvorno i ekskluzivno, izvrsno i neočekivano ciljajući na posebnu gurmansku nišu.

Na Gastro showu će se predstavljati sve crno, osim crnih slavonskih svinja, predstavljat će se i crno pivo, crna čokolada sljubljnena s komadićima kulena, likeri od čokolade, domaći kruh, te raznovrsna jela od crne slavonske svinje.

 

Svemu tome doprinosi i projekt LENA, kojega provodi Vukovarsko-srijemska županija, a kojime će ova županija Europsku uniju upoznati s fajfericom, jer su njezini proizvodi, pored okusa i čula, prepoznatljive kvalitete, ali i dodane vrijednosti, koju nije uvijek moguće platiti novcem.

NZRCD

nzrcd

Nacionalna zaklada je vodeća javna institucija za suradnju, povezivanje i financiranje organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj koja od 2006. godine ima međunarodno priznati certifikat HRN ISO 9001:2008 za upravljanje procesom dodjele financijskih potpora udrugama.

Copyright © 2014 LAG Šumanovci. Sva prava pridržana.

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje