Volonterski centar VSŽ poziva sve zainteresirane zaposlenike iz organizacija civilnog društva i javnih ustanova da se prijave za sudjelovanje na edukaciji MENADŽMENT VOLONTERA.
Edukacija se održava u sklopu projekta ZOV- zajedno organiziramo volontiranje, kojeg provodi Volonterski centar Vukovarsko –srijemske županije u partnerstvu s Gradom Županja, Gimnazijom Županja i Osnovnom školom Ivana Kozarca. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Edukacija će obuhvatiti sljedeće teme: zakonsko uređenje volonterstva, motivacija volontera, ciklus menadžmenta volontera (planiranje volonterskog programa, pronalaženje volontera, uključivanje volontera, orijentacija i edukacija volontera, supervizija i nagrađivanje, evaluacija volonterskog programa i rada volontera).
 
Edukacija će se održati 14. lipnja (petak) 2019. godine s početku u 10:00 sati u Županji, J.J. Strossmayera 1.

NZRCD

nzrcd

Nacionalna zaklada je vodeća javna institucija za suradnju, povezivanje i financiranje organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj koja od 2006. godine ima međunarodno priznati certifikat HRN ISO 9001:2008 za upravljanje procesom dodjele financijskih potpora udrugama.

Copyright © 2014 LAG Šumanovci. Sva prava pridržana.

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje