Dana 10. svibnja 2019. godine u Regionalnom poslovnom centru u Lovasu održan je 2. Forum lokalnih akcijskih grupa Vukovarsko-srijemske županije po nazivom „Smjer lokalnog razvoja vođenog zajednicom".

Pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije, LAG Srijem je organizirao 2. Forum u suradnji s Razvojnom agencijom Vukovarsko-srijemske županije, Uredom za međunarodnu suradnju TINTL i Općinom Lovas.

 

Na 2. Forumu Lokalnih akcijskih grupa Vukovarsko- srijemske županije, predstavili su se županijskih razvojni dionici te su gostujući LAG-ovi izložili svoj rad te predstavili svoj LAG. Također, razgovaralo se o poteškoćama s kojima se susreću LAG-ovi kao i o mogućim rješenjima za isto.

 

Svi sudionici 2. Foruma zajednički su donijeli zaključke, kojima se nastoji dati smjernice budućeg razvoja ruralnog područja u novom programskom razdoblju.
 

NZRCD

nzrcd

Nacionalna zaklada je vodeća javna institucija za suradnju, povezivanje i financiranje organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj koja od 2006. godine ima međunarodno priznati certifikat HRN ISO 9001:2008 za upravljanje procesom dodjele financijskih potpora udrugama.

Copyright © 2014 LAG Šumanovci. Sva prava pridržana.

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje