Organizira se Taste Croatia u Westgate Shopping City Zagreb, najvećem shopping centru u Hrvatskoj, te trećem najvećem u Europi.

Organizira se Taste Croatia u Westgate Shopping City Zagreb, najvećem shopping centru u Hrvatskoj, te trećem najvećem u Europi.

Cilj je ponuditi posjetiteljima domaće proizvode koji odgovaraju godišnjem dobu, koji su raznovrsni i koji dolaze iz svih krajeva Lijepe naše - sezonsko voće i povrće, a kroz cijelu godinu domaći sirevi, vrhnje, mesni proizvodi te proizvodi koji imaju dulji rok trajanja poput vina, rakija i ulja.

Planira se okupiti široku lepezu OPG-ovaca kako bi se moglo zadovoljiti potražnju kroz cijelu godinu.

Centar osigurava prostor uz dogovor o potrebnim uvjetima (npr.,hladnjača), a OPG-ovi su dužni platiti samo režije (sve skupa oko 2000 kuna za predviđeni prostor) koje bi dijelili međusobno.

Nudi se prostor od 123 kvadrata što je dovoljno za nekih 10-15 OPG-ovaca, a kasnije se planira proširiti na prostor pokraj od 360 kvadrata unutar kojega bi se organizirao i kutak za degustacije.

Molimo sve zainteresirane proizvođače sa područja LAG-a "Šumanovci" da se do 17. kolovoza prijave na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , brojeve telefona: Verica Mušić - 091/24-24-286 ,

Brigita Potocki - 099/32-03-685 , 

Katarina Perkunić - 099/60-87-333, 

Ured LAG-a - 032/521-451 ,

ili osobnim dolaskom na adresu LAG-a, Vladimira Nazora 131, Drenovci.