Dragi volonteri,

Tražimo entuzijastične i predane osobe koje žele pridonijeti zajednici i pomoći nam u organizaciji i provedbi radionice koja će se održati  27. srpnja 2024. godine (subota) u Tuzli. Radionica se organizira u sklopu programa prekogranične suradnje između RH i BIH, kroz projekt „RurNetwork“, a tema radionice je lokalni održivi razvoj i njegova važnost, uloga pojedinih sektora u lokalnom održivom razvoju i međusektorskim partnerstvom, globalni ciljevi održivog razvoja.

Što nudimo?

  • Pružamo vam priliku za stjecanje novih iskustava i vještina.
  • Osiguravamo pokrivanje troškova prijevoza.
  • Rad u dinamičnom i pozitivnom okruženju.

 

Što očekujemo od vas?

  • Pomoć u organizaciji i logistici tijekom radionice.
  • Podršku sudionicima i predavačima.
  • Aktivno sudjelovanje i doprinos timskom radu.

Ako ste zainteresirani, molimo vas da se prijavite putem telefonskog broja 099/608-733, putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili porukom na facebook-u, najkasnije do 16. srpnja 2024. godine.

Vaša pomoć nam je od velike važnosti i unaprijed se radujemo Vašem angažmanu!

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow