👉Od dana 14.-17.06.2023. održana je šesta projektna aktivnost u međuteritorijalnom projektu suradnje "KLUB 7" na području LAG-a "Šumanovci".

Provedba radionice započela je predavanjem koje je održao prof. Branimir Blajić u Poljoprivredno poduzetničkom inkubatoru Drenovci.

U petak, 16.06.2023., proveli smo itinerer pod nazivom "Izlet kroz ljepote slavonske tradicije.🌾

Dan smo započeli tradicionalnim slavonskim doručkom u Slavonskoj kući u Bošnjacima. Nakon doručka, obišli smo Šumarski muzej u Bošnjacima te smo posjetili svetište Majke dobre nade - Šumanovci.

Po završetku obilaska, uputili smo se u Šokačku lady, gdje nas je dočekao domaćin Marko u tradicionalnom ruhu i ponudio domaće slavonske specijalitete.

🖌️Na kraju dana, sudionici su imali priliku okušati se u radionici ukrašavanja tikvica.

Projekt se financira putem Programa ruralnog razvoja RH iz tipa operacije 19.3.2. "Provedba aktivnosti projekata suradnje LAG-ova" i ukupne je vrijednosti 1.220.285,30 HRK.

odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-723
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-722
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-721
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-720
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-719
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-718
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-717
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-716
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-715
odrzana-6-projektna-aktivnosti-meuteritorijalnog-projekta-suradnje--klub-714

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow