Međunarodna konferencija LEAP Summit i ove godine dovodi niz stručnjaka iz različitih industrija. Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se 18. i 19. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu.

Očekuje se preko 2.000 sudionika iz tridesetak zemalja, a na četiri tematske pozornice LEAP Summit okupit će preko 60 predavača iz vrha poslovnoga svijeta. Pozornice koje donosi LEAP Summit ove godine su: LEAP Stage usmjeren na multidisciplinarne teme, Green Stage usmjeren na održivi razvoj i ekologiju, Impact x20 Stage usmjeren na projekte i poduzeća koja rade pozitivan impact u zajednici te Ideas & Tech Stage usmjeren na nove tehnologije i poduzetništvo.


Na LEAP Summit stižu:
• Andrius Bičeika – FinTech stručnjak & partner u Revolutu;
• Fredrik Haren - svjetski poznati stručnjak za kreativnost i bestselling autor;
• Dana Muntean - stručnjakinja za održivi razvoj s iskustvom u #bigtech divovima Googleu i Meti;
• Ashwitha Anitha Mukundan- stručnjakinja za brendiranje i komunikaciju u adidasu;
• Luisella Giani – stručnjakinja za umjetnu inteligenciju i direktorica u Oracleu za EMEA tržište;
• Nikola Đorđević – iskusni regionalni marketing manager u Nikeu;
• Chiara Cocchiara - uspješna inženjerka i vodeća osoba u području obrazovanja o svemiru;
• Fabrizio Gramuglio – vizionar i edge-inovator usmjeren na sinergiju obrazovanja i umjetne inteligencije;
• i mnogi, mnogi drugi...


Sudjelovanje na konferenciji je BESPLATNO, a broj ulaznica je ograničen. Prijaviti se možete putem linka: https://www.entrio.hr/en/event/leap-summit-2023-13366


Za više informacija molimo pogledajte:
Website: https://leapsummit.com/
Facebook page: https://www.facebook.com/LeapSummitZagreb/

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow