Poštovano stanovništvo sa područja LAG-a "Šumanovci" (obuhvaća područje grada Županja i općina Bošnjaci, Gunja, Vrbanja, Štitar i Drenovci), ovom prilikom Vas molimo da ispunite anketu koja se nalazi u nastavku.

Rezultati ankete koristit će se u svrhu izrađivanja Lokalne razvojne strategije LAG-a "Šumanovci" za razdoblje 2023.-2027., a samo ispunjavanje traje 5-7 minuta.

Anketa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScA0NjYyehEOnn8pKVwwokP6HPs-T1ImZUpko4RNgj8Itlwow/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

 

Projekt "We can do it"

 

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow