POČETAK EDUKACIJE  "IT OTOK POVEZIVANJA"

Grad Otok i Otočka razvojna agencija u suradnji s tvrtkama iz privatnog sektora pokreću „IT Otok“ povezivanjem nezaposlenih osoba sa privatnim sektorom kroz edukaciju za zanimanje IT analitičar.

Cilj edukacije je polaznicima pružiti nova znanja i priliku da se dokažu potencijalnim poslodavcima.

Edukacija počinje krajem siječnja 2022. i sastoji se od 2 mjeseca teoretske nastave koja će se održavati u Poduzetničkom inkubatoru Otok i 4 mjeseca stručne prakse u tvrtkama.

Putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje polaznicima se omogućuje stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova IT analitičar u stvarnom realnom sektoru.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenim na Hrvatski zavod za zapošljavanje s područja Otoka i Komletinaca, te cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Uvjet za pristupanje je viša ili visoka stručna sprema, te srednja stručna sprema(gimnazija informatičkog smjera - minimalno 5 godina iskustva), a odabir kandidata provode tvrtke kod kojih će polaznici prolaziti praktični rad.

Prezentacija programa održati će se 11. siječnja 2022. godine u 16:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Otok (u Poduzetničkoj zoni), a na kojem ćete dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju IT analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

Prijave za edukaciju zaprimaju do 13. siječnja 2022.godine se putem OBRASCI ZA PRIJAVU. LINK

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 032/396-932 (Otočka razvojna agencija).

OBAVIJEST-tečaj eura, LAG natječaji

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.Preračunavanje se izvršava primjenom punoga brojčanog iznosa fiksnog tečaja konverzije (7,53450) te zaokruživanjem pri čemu se dobiveni rezultat zaokružuje na dvije decimale, a na temelju treće decimale. Ako su iznosi u pravnim instrumentima izraženi u stranoj valuti (ako nisu izraženi u EUR), potrebno je preračunati te iznose iz strane valute u EUR po tečaju koji je Europska središnja banka odredila prije 1. siječnja godine u kojoj se podnosi zahtjev.

 

Projekt "We can do it"

 

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
previous arrow
next arrow
Shadow