Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek i Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva - Služba za stručnu podršku - Područna jedinica Osijek organiziraju informativnu radionicu za poljoprivredne proizvođače o uvjetima natječaja iz podmjere 4.1. Programa ruralnog razvoja.

Radionica će se održati  u četvrtak, 16. siječnja, u 10 sati u Županijskoj komori Osijek .

U sklopu Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. Ministarstvo poljoprivrede 2. prosinca 2019. raspisalo je natječaje za provedbu  podmjere 4.1. Potpora za ulaganje u poljoprivredna gospodarstva za tri tipa operacija: 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – tovno govedarstvo; 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš i 4.1.3. Korištenje obnovljivih izvora energije.

Radionica je besplatna, a za sudjelovanje je potrebno  prijaviti se putem  online  prijavnice: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-osijek/radionica-o-uvjetima-natjecaja-iz-podmjere-41-potpora-za-ulaganje-u-poljoprivredna-gospodarstva-najava   najkasnije do 15. siječnja u 15 sati .

 

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider