Imaš više od 15, a manje od 25 godina? Voliš film? Imaš mobitel, kameru, možeš posuditi?

Imaš više od 15, a manje od 25 godina? Voliš film? Imaš mobitel, kameru, možeš posuditi?

Nakon što čuješ termin „pasji život“ – razvij svoju ideju: društveno socijalnu, o svom ljubimcu, o psu lutalici, o hrani za pse, o veterinaru i njegovoj ljubavnici, o susjedovom plotaru, o pudlici pod kabanicom, o S.S. Kranjčeviću, o gladi, o… bilo čemu što je baš TVOJA asocijacija/ideja.. i SNIMI FILM u trajanju do 3 minute, šalji:

  • - putem Google drive-a ili nekog drugog servisa – dostavite link s naznakom „PASJI ŽIVOT“ na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • - DVDa – putem pošte na adresu: KPD „SLOGA“ Pakrac, Trg pape Ivana Pavla II 10, 34550 Pakrac, Hrvatska

Rok za prijavu filmova u natjecateljskom programu je 15. svibnja 2019.

Festival je natjecateljski – selektiramo do 30 filmova za prikazivanje i pozivamo autore k  nama, a k tome biramo i tri najbolja uratka čije ćemo autore nagraditi za:

prvo mjesto 1.500,00, drugo 1.000,00, a treće s 500,00 kn!

Sve se održava u Pakracu, a njegovo prvo izdanje će se održati  08. i 09. lipnja 2019.

Organizator festivala je Kulturno prosvjetno društvo „Sloga“ Pakrac, a prvi se održava u okviru projekta „Ne živi snove dok spavaš – probudi se“.
U natjecateljskom dijelu bit će prikazano do 30 domaćih i međunarodnih filmova na zadanu temu, a sudionike očekuju filmske/video/foto radionice te druženja s ostalim pozvanim autorima i sudionicima festivala.

Pravilnik, prijavnicu, suglasnost za maloljetne sudionike te ostale informacije možeš naći i na mrežnoj stranici: http://kpd-sloga.hr/

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider