Inicijativni odbor kojeg čine tvrtke GoAds j.d.o.o., Informatika Fortuno d.o.o. i Kod savjetovanje d.o.o. pokreće inicijativu za osnivanje Udruge VVIT - za razvoj ICT sektora Vukovarsko-srijemske županije.

Ovim putem se upućuje Javni poziv za održavanje Osnivačke skupštine koja će se
održati u srijedu 3. travnja 2019. godine u prostorijama Tehnološkog parka Vinkovci, Vatrogasna 5, s početkom u 10.00 sati.

Osnovni ciljevi Udruge VVIT su:

●    promicanje i razvoj ICT sektora na području Vukovarsko-srijemske županije;
●    umrežavanje, razmjena znanja i iskustava između ICT tvrtki sa područja Vukovarsko-srijemske županije;
●    stvaranje preduvjeta za zapošljavanja i ostanak ICT stručnjaka na području Vukovarsko-srijemske županije;
●    organizacija ICT meetupa, stručnih seminara i konferencija;
●    sudjelovanje u oblikovanju i provedbi ICT edukacijskih programa, radionica i predavanja;
●    promocija aktivnosti Udruge i ICT sektora u medijima;
●    poticanje aktivnije uporabe inovativnih ICT rješenja na području Vukovarsko-srijemske županije (poljoprivreda, turizam…);
●    suradnja sa srodnim udrugama i odgovarajućim državnim tijelima u zemlji i inozemstvu u skladu s odlukom nadležnih tijela Udruge.

Za članstvo u udruzi pozivamo:

●    sve pravne i fizičke osobe čija je djelatnost vezana uz ICT (razvoj web i mobilnih programskih rješenja, digitalni marketing, ICT savjetovanje…)
●    obrazovne, znanstvene i druge ustanove i institucije koje svojim djelovanjem mogu unaprijediti stanje u ovom sektoru gospodarstva


Pravo sudjelovanja u radu Skupštine imaju članovi koji do početka održavanja Skupštine potpišu pristupnicu, odnosno izjavu kojom se obvezuju aktivno sudjelovati u radu udruge, te poštivati odredbe Statuta i drugih akata kojima se propisuje pravni oblik, ustrojstvo  i način djelovanja Udruge VVIT. Ovlaštenici za zastupanje pravnih osoba prije Skupštine su dužni predočiti odgovarajuću punomoć za zastupanje.

Uvid u prijedlog Statuta za Osnivačku skupštinu, prijedlog Dnevnog reda i  Poslovnika o radu Skupštine, moguće je izvršiti od 27. ožujka do 02. travnja 2019. godine u vremenu od 9,00 do 15,00 sati, u sjedištu tvrtke GoAds j.d.o.o., Vatrogasna 5, II kat.

 

 

U Vinkovcima, 26.03.2019.g.

 

Inicijativni odbor za osnivanje Udruge VVIT

 

 

NZRCD

nzrcd

Nacionalna zaklada je vodeća javna institucija za suradnju, povezivanje i financiranje organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj koja od 2006. godine ima međunarodno priznati certifikat HRN ISO 9001:2008 za upravljanje procesom dodjele financijskih potpora udrugama.

Copyright © 2014 LAG Šumanovci. Sva prava pridržana.

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje