Imate dobru poslovnu ideju? Želite pokrenuti vlastiti posao, ali trebate stručnu pomoć i vodstvo oko realizacije Vašeg poslovnog pothvata?

U sklopu projekta „Sigurnim korakom do vlastitog posla“, koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u cilju osnaživanja i motiviranja nezaposlenih za aktivaciju i ulazak u svijet rada bit će organizirane edukativno-informativne radionice "Poduzetništvom do posla". Cilj radionica je promovirati i ojačati svijest o poduzetništvu i samozapošljavanju. Na radionicama će se također predstaviti Program „Poduzetnik 21. stoljeća“ te Program potpore male vrijednosti.

Program „Poduzetnik 21. stoljeća“ počinje u prosincu 2018. godine i traje do travnja 2019. godine. Kroz pet mjeseci i ukupno pet radionica 40 nezaposlenih osoba, koji će proći selekciju, razrađivati će svoju poslovnu ideju s kojom će se moći prijaviti na Program potpore male vrijednosti. Deset najuspješnijih polaznika edukacije, koji će se prijaviti na Program potpore, dobit će 80.000,00 kn bespovratnih sredstava za pokretanje vlastitog posla, kao i stručno vodstvo i mentorstvo tijekom prve godine poslovanja.

Projekt „Sigurnim korakom do vlastitog posla“ provodi Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijska komora Vukovar, Agencijom za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o., VURA – Razvojnom agencijom Vukovar d.o.o., Lokalnom agencijom za razvoj VJEVERICA d.o.o. Drenovci, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredima Vinkovci i Vukovar. Projekt je usmjeren na nezaposlene osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao i na jačanje kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije (LPZ VSŽ).

Više o samom projektu i radionicama na www.lpz-vsz.hr .  

INFORMATIVNO-EDUKATIVNE RADIONICE

VINKOVCI – 22.10.'18., u 11:00 sati, Razvojna agencija VSŽ, A. Akšamovića 31

VUKOVAR – 23.10.’18. u 11:00 sati, prostorije HZZ PU Vukovar, Vladimira Nazora 12

ŽUPANJA – 24.10.’18. u 11:00 sati, Mala vijećnica, J. J. Strossmayera 1

ILOK – 25.10.’18. u 11:00 sati, Muzej grada Iloka, Šetalište o. Mladena Barbarića 5

OTOK – 29.10.’18. u 11:00 sati, Gradska vijećnica, Trg kralja Tomislava 6a

Prijave na Program „PODUZETNIK 21. STOLJEĆA“ od 22.10.-10.11.2018. putem obrasca na info radionicama ili na www.lpz-vsz.hr.

NZRCD

nzrcd

Nacionalna zaklada je vodeća javna institucija za suradnju, povezivanje i financiranje organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj koja od 2006. godine ima međunarodno priznati certifikat HRN ISO 9001:2008 za upravljanje procesom dodjele financijskih potpora udrugama.

Copyright © 2014 LAG Šumanovci. Sva prava pridržana.

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje