Danas je na Zagrebačkom velesajmu ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić svečano otvorio Sajam hrane i zdravog življenja.

Na ovom sajmu obiteljska poljoprivredna gospodarstva i tvrtke iz cijele Republike Hrvatske izložili su još jednom svoje proizvode i prikazali ogromne potencijale koje naša država ima u proizvodnji hrane.
Proizvođači hrane iz Vukovarsko-srijemske županije predstavljeni su na zajedničkom štandu Agro-klastera d.o.o. i LAG-a Šumanovci, na kojem gosti i posjetitelji sajma mogu degustirati i kupiti vrhunske suhomesnate proizvode, vina, rakije, pekmeze, začinsku papriku, bučino ulje, lješnjake i druge proizvode .

U okviru sajma održava se i međunarodna Konferencija o budućnosti zajedničke poljoprivredne politike EU, a uz Sajam hrane i zdravog življenja istovremeno se održava i Sajam lova i ribolova.

NZRCD

nzrcd

Nacionalna zaklada je vodeća javna institucija za suradnju, povezivanje i financiranje organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj koja od 2006. godine ima međunarodno priznati certifikat HRN ISO 9001:2008 za upravljanje procesom dodjele financijskih potpora udrugama.

Copyright © 2014 LAG Šumanovci. Sva prava pridržana.

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje